Ontdek de nieuwe functies op onze website

Ottentic 2.0

Ottentic.be is hét digitale uithangbord van ons gezellig café, waar we samen smaken beleven. Hier vind je onze laatste nieuwtjes, de agenda met activiteiten en meer informatie over het privé afhuren van Ottentic. Recent hebben we enkele nieuwe toepassingen toegevoegd. Lees hieronder wat er is gewijzigd. 

Feest vieren in Ottentic

Hoera! Of je nu jarig bent, gaat trouwen, of een bedrijfsfeest viert, bij Ottentic zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk snel de online kalender om te zien of jouw datum nog vrij is. Op onze website kan je nu zelf online jouw feestformule samenstellen en direct de prijzen raadplegen. Handig, niet? Je ontvangt de offerte uiteraard ook in je mailbox zodat je deze eens rustig kan bekijken en bespreken. Wacht niet te lang, want jouw datum wordt pas gereserveerd na bevestiging. 

Nodig je vrienden uit

Zodra je reservatie is bevestigd, kan je beginnen met het plannen en organiseren van je event. Dit betekent ook het uitnodigen van familie, vrienden of klanten. Zet je eigen eventpagina op via Ottentic.be! Bij de reservatie ontvang je een link naar die pagina. Hier kan je de details van het event kwijt en natuurlijk een leuke foto toevoegen. Je kan iedereen makkelijk uitnodigen via mail of door de inschrijvingslink te delen via Whatsapp. Op de eventpagina zie je wie is ingeschreven en wie niet.

“Een feest organiseren was nog nooit zo makkelijk en plezant!” 

Jef

Ottentic café

We organiseren in ons Ottentic café geregeld activiteiten zoals bier- of wijnproevingen of cultuuruitstappen. Deze gaan altijd gepaard met een (h)eerlijke maaltijd bereid door onze huiskok Laurens van ’t Dozyn. Op onze website vind je de activiteiten in de agenda en kan je direct online betalen. Is de activiteit volzet? Niet getreurd, schrijf je in op de reservelijst en wij houden je op de hoogte van een volgende activiteit. 

Hou ook onze socials in de gaten om niets te missen!